ChickenPicks Regular plectrum 2.60 mm 3-Pack

€ 17,95

Plectrum van thermosetting kunststof

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00 binnen NL
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 2.900+ beoordelingen 9,8/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478

Op zoek naar robuuste en duurzame plectrums? Dan zijn de ChickenPicks Regular 2.6 mm plectrums iets voor jou! Deze extra heavy plectrums zijn vervaardigd van thermosetting kunststof, waardoor ze zeer stevig en onbuigbaar zijn. Dit verkleint de kans op beschadigingen en dat merk je: het is niet ongewoon dat je één van deze plectrums meer dan een jaar kunt gebruiken. Bovendien produceren deze plectrums, dankzij de dikte en solide vorm, een uitstekende klank zonder ongewenste boventonen. Zeer comfortabel om mee te spelen.

Chickenpicks plectrums zijn gemaakt van een uniek en extreem hard materiaal, gaan langer mee en bieden meer speelcomfort. De afgeronde randen maken dat de plectrum makkelijker over de snaren beweegt waardoor je makkelijker speelt (vergeleken met dikke/heavy plectra van andere merken).

Het thermosetting kunststof materiaal waarvan Chickenpicks zijn gemaakt is veel harder en dichter dan het materiaal dat andere plectrummakers gebruiken. Hierdoor slijten ze veel minder snel en gaan ze gemiddeld een jaar langer mee dan andere plectra. De hardheid van het materiaal zorgt ervoor dat je geen sporen in de plectrum krijgt, daar waar hij de snaar raakt.

Datasheet

Kleur:
Wit

Specifieke referenties