Veilig betalen d.m.v. SSL-encryptie: Zekerheid bij online kopen.

 

Bestellen bij Papa's Plectrums staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen!


Om u als klant te beschermen, gebruiken wij veilige coderingstechnologieën. Bij alle onderdelen van onze site waar uw gegevens gebruikt worden, zoals bij het inloggen, bestellen en betalen, gebruiken wij SSL-encryptie. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over het internet verstuurd en is het onmogelijk voor derden om uw gegevens te zien.


Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van je browser, daarnaast verandert ook de URL van "http://" in "https://" wat ook aangeeft dat de pagina beveiligd is.

 

 

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 

Met Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Bancontact is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van Bancontact hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij  AXA bank, CBC, Dexia, FINTRO, Fortis, ING, KBC en VDK Spaarbank dan kan je direct met Bancontact betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 

Bankoverschrijving
Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. U krijgt automatisch een mailtje met de betaalgegevens.

Achteraf betalen
Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor achteraf betalen dan wordt de bestelling zo snel mogelijk verstuurd, echter altijd binnen 24 uur. U krijgt vanzelf de rekening per mail en deze kan dan betaald worden wanneer alle spullen geleverd zijn.

 

Papa's Plectrums Lopik

IBAN: NL40INGB0004447429
BIC: INGBNL2A


Aanbiedingen

Best verkochte producten

Nieuwe producten