Verzenden

Verzendkosten binnen Nederland zijn €2,25 per bestelling. Verzending naar België en de rest van Europa bedraagt €4,95 per bestelling. Bestellingen tussen de €29,95 en €49,95 hebben geen verzendkosten! Voor België en de rest van Europa gelden er andere tarieven.


* Verzendkosten binnen Nederland voor ingelijste displays zijn €4,25, deze worden verzonden als brievenbuspakket met Track & Trace. Voor overige landen gelden er andere tarieven.


* Verzendkosten binnen Nederland voor miniatuur-gitaartjes zijn €6,75, deze worden verzonden als verzekerd pakket met Track & Trace. Voor overige landen gelden er andere tarieven.

Bestellingen worden binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden via Post.nl en worden als brievenbuspost, zonder track & trace, verzonden. Tijdens vakantieperiodes kunnen we van de verzendtijd afwijken, dit staat dan op de homepage vermeld.

De meeste bestellingen worden verzonden in een neutrale, witte bubbeltjesenvelop en passen door de brievenbus. Dus je hoeft niet thuis te zijn om je spullen in ontvangst te nemen.

Plectrumdisplays worden verzonden met een extra kartonnen versteviging. Papa's Plectrums doet er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk en uiteraard ongeschonden bij je thuis te bezorgen!

NB: Tijdens het bestelproces is er de mogelijkheid om voor verzekerde verzending met Track & Trace te kiezen, de kosten hiervoor zijn standaard €6,75 binnen Nederland. Voor overige landen gelden er andere tarieven.


Aanbiedingen

Best verkochte producten

Nieuwe producten