Verzenden binnen Nederland

  • Verzendkosten voor Nederland zijn €2,25 per bestelling.
  • Verzendkosten voor miniatuur-gitaartjes en displays zijn €3,95, bij meer dan 2 gitaartjes of meer dan 1 display worden de verzendkosten €6,95Verzenden naar België

  • Verzendkosten voor België zijn €4,95 per bestelling.
  • Verzendkosten voor displays en miniatuur-gitaartjes en drum-setjes zijn €7,95, deze worden verzonden als verzekerd pakket met Track & Trace.

 

 

Bestellingen worden binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden via Post.nl en worden als brievenbuspost, zonder track & trace, verzonden. Tijdens vakantieperiodes kunnen we van de verzendtijd afwijken, dit staat dan op de homepage vermeld.

De meeste bestellingen worden verzonden in een neutrale, witte bubbeltjesenvelop en passen door de brievenbus. Dus je hoeft niet thuis te zijn om je spullen in ontvangst te nemen.

Plectrumdisplays worden verzonden met een extra kartonnen versteviging. Papa's Plectrums doet er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk en uiteraard ongeschonden bij je thuis te bezorgen!

NB: Tijdens het bestelproces is er de mogelijkheid om voor verzekerde verzending met Track & Trace te kiezen, de kosten hiervoor zijn standaard €6,95 binnen Nederland.

Voor overige landen gelden er andere tarieven.