Plectrums
Bij Papa’s Plectrums ben je aan het juiste adres voor plectrums. Deze zijn altijd ruimschoots voorradig!

Plectrums Er zijn 545 producten

Subcategorieën

 • Kunststof plectrums

  Bij Papa’s Plectrums ben je aan het juiste adres voor plectrums. Deze zijn altijd ruimschoots voorradig!

 • Houten plectrums

  Bij Papa’s Plectrums ben je niet alleen aan het juiste adres voor gewone plectrums, maar ook voor handgemaakte houten plectrums. Deze zijn altijd ruimschoots voorradig!

 • Mineralen plectrums

  Bij Papa’s Plectrums ben je niet alleen aan het juiste adres voor gewone plectrums, maar ook voor handgemaakte mineralen plectrums. Deze zijn altijd ruimschoots voorradig!

 • Buffelhoorn plectrums

  Bij Papa’s Plectrums ben je niet alleen aan het juiste adres voor gewone plectrums, maar ook voor handgemaakte buffelhoorn plectrums. Deze zijn altijd ruimschoots voorradig!

 • Metalen plectrums

  Bij Papa’s Plectrums ben je aan het juiste adres voor gewone plectrums. De metalen plectrums zijn altijd ruimschoots voorradig!

 • Overige materiaal...

  Bij Papa’s Plectrums ben je niet alleen aan het juiste adres voor gewone plectrums, maar ook voor plectrums van andere materialen. Deze zijn altijd ruimschoots voorradig!

 • Chuncky's

  Liefhebbers van dikke plectrums opgelet! De door Papa’s Plectrums ontwikkelde Chuncky’s zijn met hun 5 of zelfs 7mm (!) hele flinke jongens. De combinatie van het kuiltje met de diepe groeven zorgen voor een weergaloze grip. Het keiharde materiaal (epoxyhars) zorgt voor een kristalheldere klank en samen met de afgeschuinde kanten zorgt dit voor een zeer soepele aanslag, bij de downstrum, maar zeker bij de upstrum.

per pagina
Toont 1 - 48 van de 545 items
Toont 1 - 48 van de 545 items

Plectrums

Aanbiedingen

Nieuwe producten