• Nieuw

Attak Pik - Stealths Plus Pack - plectrum - 28-pack

€ 33,95

Gepatenteerde plectrum

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478

Stealths PLUS Pack Acoustik Attak Stealth Varieties. Ontvang alle Attak Pik's best verkopende Stealth plectrums in één pakket. Stealth, Stealth III en Stealth XL in al hun verschillende kleurvariaties, PLUS originele favorieten: Ambush, Attak en Surge.

Stealth, het origineel,Attak PPik's populairste plectrum:

Door de gebogen tipstructuur glijdt de speler gemakkelijk over de snaren met consistente dynamische controle. Geeft meer helderheid aan elke noot door de lage en lage middentonen op te schonen en strakker te maken. Produceert een meer open en rondere onderkant op zowel bas- als elektrische gitaren. De holle bovenkant met ingebedde matrix met zes knopen zorgt voor maximale grip.

De Stealth III neemt de fan-favoriete Stealth plectrum en bouwt erop voort.

De herontworpen concave grip met verhoogde knopen maximaliseert het contact met de duim om uitglijden te verminderen. Produceert een donkerdere toon die wenselijk is voor zwaardere muziek. Iets kleiner dan de originele Stealth, verhoogt Stealth III de precisie van het plectrum voor vegen en tremolo picking. De afgeschuinde toppunt verhoogt het comfort in de hand. Het gloeimiddel in alle kleurvarianten zorgt voor meer stevigheid en maakt het makkelijker te vinden op een donker podium!

En Stealth XL, het origineel, gewoon groter. Nylon versterkt met carbonmix voor maximale duurzaamheid. Ergonomisch ontwerp omarmt de duim voor consistente dynamische controle en moeiteloze harmonieën. Apex ontwerp aan de bovenkant van het plectrum heeft een bredere schouder en punt voor strumming. Genereert een "punchy" maar vloeiende toon op bas.

PLUS, Ambush, Attak, Surge

Datasheet

Dikte
1.30 mm
Dikte
2.00 mm
Dikte
1.88 mm
Kleur
Zwart
Kleur
Groen
Kleur
Rood
Kleur
Wit
Kleur
Blauw
Type plectrum
Overig
Materiaal
Carbon Fiber
Materiaal
Nylon

Specifieke referenties