Dava plectrum uitprobeer setje

€ 10,95

Setje van 5 verschillende Dava plectrums

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478

Set van 5 verschillende Dava plectrums

1x Grip Tip 

Dava's Grip Tip plectrums zijn een revolutie in het ontwerp. Door gebruik te maken van gepatenteerde over-molding technologie en multi-gauge flexibiliteit, krijgen muzikanten niet alleen een fluweelzachte slag en ongeëvenaarde grip, maar ook de mogelijkheid om "on the fly" van gauge te veranderen. Pak de tip vast voor een harde gauge of laat het flexibele middenstuk los voor een soepel ritmegevoel.

1x Jazz Grip

Gemaakt van delrin, en in een maat die spelers gewend zijn voor een jazz plectrum, Dava Jazz Grip plectrums combineren een scherpe tip met een rubberen grip. Krijg nu de controle en precisie die nodig is om de snelste loopjes te maken zonder de angst om je plectrum te laten vallen.

1x Master Control

Dava's gepatenteerde Master Control plectrum is het enige plectrum dat een metalen rand combineert met plastic flexibiliteit. Van het lichtste klokkenspel tot het zwaarste metaal en weer terug, dit plectrum doet het allemaal. De nikkelzilveren tip is gemaakt van hetzelfde materiaal als gitaarfretdraad. Als je noten buigt weet je hoe glad frets worden. Zo is het ook met dit plectrum, heel soepel en heel snel.

1x Rock Control

Het Rock Control model biedt dezelfde multi-gauge eigenschappen als het Master Control plectrum, alleen met kunststof tips van delrin, celluloid en scherpe "Points".

1x Control

Dava's originele gepatenteerde multi-gauge Control Pick is het eerste ontwerp dat muzikanten de mogelijkheid geeft om de aanslag tijdens het spelen te controleren. Pak gewoon de tip vast voor een harde gauge of laat het flexibele middenstuk los voor een zachte gauge en krijg direct dynamische controle en krijg direct dynamische controle. Of je nu delen van een lead solo wilt articuleren of een stapje terug wilt doen tijdens het ritmespel, het zit hem allemaal in de manier waarop je het plectrum vasthoudt. 

Dava

Datasheet

Kleur
Mix
Type plectrum
Standaard
Materiaal
Polycarbonaat
Materiaal
Nikkel
Materiaal
Delrin
Materiaal
Nylon
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties