Snakepick plectrum Soft 19 mm
 • Snakepick plectrum Soft 19 mm
 • Snakepick plectrum Soft 19 mm
 • Snakepick plectrum Soft 19 mm
 • Snakepick plectrum Soft 19 mm
 • Snakepick plectrum Soft 19 mm
 • Snakepick plectrum Soft 19 mm
 • Snakepick plectrum Soft 19 mm

Snakepick plectrum Soft 19 mm

€ 1,95

Nylon vingerplectrum

Aantal
 • done Gratis verzending vanaf €25,00
 • done Dé specialist in plectrums
 • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
 • done Achteraf betalen mogelijk
 • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478

Snakepicks zijn in Nederland en België exclusief verkrijgbaar bij Papa's Plectrums!

SnakePick is een bedrijf gevestigd in Beechmont, Australië, dat al hun tijd besteedt aan het streven om gitaristen een manier te geven om de grenzen van het gitaarspelen te verleggen. De SnakePick is gemaakt om studenten te helpen zich niet zozeer te concentreren op het vasthouden van de plectrum'. Wat resulteerde was de geboorte van een plectrum die nieuwe wegen zal banen voor gitaristen, met meerdere vingermogelijkheden en een breder, nauwkeuriger geluid.

In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van de bestaande plectrumstijlen, zal de SnakePick nooit uit de vingers van de speler vallen, hij zal nooit in de vingers van de speler draaien (er vanuit gaande dat de maat correct is) en hij maakt een normale speelstijl met comfort en behendigheid mogelijk.

De SnakePick rolt rond de vinger van de speler naar buiten toe taps toe. De benodigde spanning wordt gecreëerd door de doorsnee maat ten opzichte van de vinger. De SnakePick is verkrijgbaar in vier verschillende vingergroottes, met drie verschillende plectrum hardheden (Soft, Medium, Hard).

Bij het meest voorkomende gebruik van de SnakePick wordt deze op de wijsvinger gedragen en optimaal naar de duim gericht.

Met de SnakePick kun je verschillende stijlen spelen. In tegenstelling tot vingerplectrums, kun je tokkelen en picken of je plectrum vrije vingers gebruiken om snaren te tokkelen. De mogelijkheden van hoe je speelt zijn enorm uitgebreid.

Je kunt de SnakePick in verschillende hoeken draaien voor verschillende tonen, net als een standaard plectrum.

Instructies: Voor conventioneel gebruik, plaats het gewoon op uw wijsvinger en plaats het hoofd van de slang op dezelfde plaats waar u normaal een conventioneel plectrum zou plaatsen, tussen wijsvinger en duim. Als je je hand kunt schudden alsof hij in brand staat en hij beweegt, gebruik dan de volgende kleinere maat.

Verkrijgbaar in Soft, Medium en Hard allemaal in de volgende maten, maat wordt gemeten op basis van de breedte van je vinger, de knokkel die het dichtst bij de vingernagel zit.

- 13 mm is geschikt voor kinderen tot ongeveer 8 jaar.

- 15 mm past bij adolescenten en veel vrouwen.

- 17 mm past bij oudere tieners, veel mannen en vrouwen.

- 19 mm past bij grotere mannen en vrouwen.

De dikte van SnakePick plectrums wordt niet bepaald door een meting zoals de standaardplectrum, maar door de consistentie van het plastic materiaal.

Datasheet

Maat
19 mm
Kleur
Wit
Type plectrum
Vinger
Materiaal
Nylon
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties