• Nieuw

V-Picks - G.O.A.T. - plectrum - 3.20 mm

€ 8,25

Acryl plectrum 25.4 x 25.4 mm 

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478

De G.O.A.T.

Wat betekent G.O.A.T.? Niet veel mensen kunnen beweren de G.O.A.T. te zijn, maar degenen die dat wel kunnen zijn de Greatest Of All Time in hun vakgebied. De afkorting G.O.A.T. wordt meestal gebruikt voor uitzonderlijke atleten, maar ook voor muzikanten en andere publieke figuren.

Als je van de Jazz III houdt of van een plectrum dat de Jazz III kopieert, dan zal deze plectrum je bevallen. Ontworpen met en voor Vinni's vriend Bob Weir. Gemaakt volgens Bob's exacte specificaties. Elke G.O.A.T. is met de hand geslepen op een slijpbank, met hitte getemperd en daarna met extreem hoge hitte gepolijst, allemaal door Vinni zelf.  100% handgemaakt.

Wat maakt dit plectrum zo geweldig? Als eerste valt de grip en het gevoel op. Een unieke tactiele ervaring, dat is zeker. Het geluid is groots!  Een enorm geluid voor een klein plectrum.  Zeer chimey en glanzend klinkend.  Ook een sterke midrange en bottom-end. Na een tijdje spelen zeggen de meeste spelers dat ze met dit plectrum dingen kunnen doen die met andere plectrums onmogelijk zijn.  Snelle actie, makkelijk te manoeuvreren en past mooi tussen je vingers. Dit plectrum is moeilijk te fotograferen, zon, licht of achtergrond vangen zijn schoonheid en diepte niet.  Dit is een must see, must feel en must play plectrum.

V-Picks

Datasheet

Dikte
3.20 mm
Kleur
Parelmoer
Type plectrum
Triangle
Materiaal
Acryl
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties