Iron Age Provocator plectrum 3.00 mm

€ 24,95

Ultem plectrum 31 x 27 mm

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478
Laatste items in voorraad

Een zware, grote "sledgehammer" van een plectrum

De naam Provocator betekent ruwweg "Uitdager", en deze plectrum is zeker in staat om zijn naam waar te maken. Ze zijn gemaakt van massief polyetherimide (PEI) of "Ultem" zoals het vaak genoemd wordt. Dit zorgt voor een sterk en duurzaam plectrum dat een evenwicht vindt tussen grit en snelle elegantie.

Het woord is GRIP

Een stevige en comfortabele grip die controle en beheersing biedt. Dit plectrum heeft er genoeg van met zijn getextureerde grip, diepe gravure, en grip gaten om wegglijden te voorkomen. Koppel dat aan de 3.00 mm dikte en je hebt een perfecte mix van een comfortabele grip en bruikbaarheid die moeilijk te verslaan is. Het "Sword & Laurel" logo is voorzien van een aqua UV reactieve hars die het een kleur verandering geeft wanneer het blootgesteld word aan blacklight.

Snel en superieur speelgemak

De Provocator plectrum heeft een taps toelopende en licht afgeronde punt voor het spelen van power-chords en het vloeien door de snaren. Het heeft gepolijste randen die niet alleen mooi contrasteren met de getextureerde grip, maar ook zorgen voor een glad, glasachtig gevoel met een warmere toon dan bij shaper plectrums.

Samengevat

Als je een high-end plectrum wilt dat je helpt je spel te verbeteren. Als je een plectrum nodig hebt dat duurzaam is, comfortabel om vast te houden, gericht op grip en prestaties. Ga de uitdaging aan, kijk dan niet verder dan de Provocator.

Kenmerken

Opgebouwde Ultem constructie

Geboorde gaten & textuur voor meer grip

UV-Reactieve Aqua Gekleurde Gravure

Taps toelopend profiel met licht afgeronde punt

Groot Plectrum, een Supercharged "351".

Gepolijste randen voor een zachte en warme toon

Afmetingen: 31 x 27 x 3.00 mm

Iron Age

Datasheet

Dikte
3.00 mm
Kleur
Zwart
Type plectrum
Overig
Materiaal
Ultem
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties