• Nieuw

V-Picks Tree of Life Mandoline plectrum 2.75 mm

€ 11,95

Acryl plectrum 28.6 mm x 28.6 mm 

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00 binnen NL
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,8/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478
Laatste items in voorraad

De Tree Of Life is een populair en universeel symbool dat meerdere verschillende dingen in verschillende culturen en religies vertegenwoordigt. Het symbool behoort niet tot één specifieke cultuur, aangezien het al eeuwenlang over de hele wereld wordt gebruikt. De boom wordt gezien als een heilig symbool, dat significante betekenissen heeft in zowel religieuze als spirituele filosofieën.

Laser gesneden tot in de perfectie en vervolgens met de hand geslepen, hittegehard en gepolijst, strak uiterlijk en gevoel. The Tree Of Life is een heerlijk klinkende en voelende plectrum. 

Het geluid is rechttoe rechtaan en to the point. Laten we het een gecentreerde toon noemen, vrij sterk. Deze plectrum geeft een mooie zangtoon. Het zal het hart van uw instrument naar boven halen.

Het gevoel is heel eenvoudig te beschrijven met één woord, comfort. De dikte van 2.75 mm zorgt ervoor dat deze plectrum over de snaren glijdt zoals je misschien nog nooit eerder hebt meegemaakt. Bijna zoals het gevoel op een teflon kookpan, bij gebrek aan een betere vergelijking. En een V-PICKS glijdt niet in je vingers.

Als klap op de vuurpijl is de Smokey Mountain-kleur absoluut prachtig en laat de boom en het logo eruit springen.

V-Picks

Datasheet

Dikte
2.75 mm
Kleur
Bruin
Type plectrum
Standaard
Materiaal
Acryl
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties