V-Picks 1980 Ed King plectrum 2.75 mm
  • V-Picks 1980 Ed King plectrum 2.75 mm
  • V-Picks 1980 Ed King plectrum 2.75 mm

V-Picks 1980 Ed King plectrum 2.75 mm

€ 10,45

Acryl plectrum 25.4 mm x 23.8 mm 

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478
Laatste items in voorraad

Opmerking: Zelfde ontwerp als de 1980 alleen rood.

Ed King was een grote inspiratie voor Vinni als jonge gitarist, later zijn ze vrienden geworden.

Dit is hoe ze eruit zagen en hoe ze voelden toen Vinni begon met het maken van V-PICKS. Vinni zou ze met een stift op een stuk materiaal tekenen. Dan zou hij ze met de hand uitzagen met een Dremel-zaag of een ijzerzaag! (ja, hij was bang dat hij een vinger zou afsnijden!) Vervolgens zou hij ze gaan schuren en ze zo dicht mogelijk op de juiste maat brengen. We hadden een jongen genaamd Jocko die 's nachts de autoreparatiewerkplaats schoonmaakte en hij zou Vinni's plectrums naar de middelbare school brengen en ze oppoetsen in de werkplaatsje in de school. Dus terwijl hij deze had, had Vinni meestal een paar niet-geslepen die hij zou gebruiken. Vinni vond ze mooi toen ze gepolijst waren, maar hij werd gewoon verliefd op het geluid van de meer getextureerde randen. Vinni klonk eindelijk net als Ed King en Brian May! Het Ghost Rim-model V-PICKS is een fabricageoptie die je een prachtige, unieke en zeer muzikale "spookachtige fluistering" geeft bij je plectrum attack. Het kan worden gebruikt om een ​​zeer agressieve attack te temmen en toch, als je je techniek een beetje verandert, kun je dat coole Brian May, Ed King, Billy Gibbons-effect en -geluid krijgen! Het kan een stil effect geven zoals een strijkstok, of blaffen alsof je een munt als plectrum gebruikt. Als je niet van het getjilp houdt dat een dikke plectrum kan maken, dan is de Ghost Rim-optie iets voor JOU! Eerst nemen ze bij V-picks extra tijd om de plectrum vakkundig en meesterlijk te malen. Ze hebben deze methode tot een kunst verheven. Dit is niet eenvoudig en het duurt jaren om te leren om het correct te doen.

Er wordt zoveel zorg aan besteed omdat de plectrum niet door de laatste fase van vlampolijsten gaat. De vlam kan een groot aantal oneffenheden verbergen, dus we moeten ervoor zorgen dat deze precies volgens V-picks veeleisende specificaties worden gemaakt. Vinni begon met het maken van dit soort plectrums in 1980. V-PICKS is het EERSTE en ORIGINELE bedrijf dat dit product voor je beschikbaar maakt. V-PICKS heeft dit idee van het maken van plectrums uitgevonden en daarin blinken ze vooral uit. Al Vinni's persoonlijke plectrums zijn Ghost Rim of "unbuffed" plectrums.

Naarmate de jaren vorderden, leerde Vinni hoe hij plectrums moest maken en veranderde de techniek drastisch. Vinni heeft echter nog steeds een aantal oude vrienden die vragen naar die oude originele plectrums en zijn ze nog steeds in de buurt en kan hij ze opnieuw dupliceren. Dit is waar het bij dit V-PICK-model om draait. Dit komt het dichtst in de buurt van die oude plectrums die Vinni in de jaren '80 maakte zonder een vinger af te hakken. Ze voelen heel organisch aan, zien er uit en klinken. Dit is hoe ze eruit zagen en hoe ze voelden toen Vinni voor het eerst V-Picks begon te maken.

Datasheet

Dikte
2.75 mm
Kleur
Rood
Type plectrum
Triangle
Materiaal
Acryl
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties