V-Picks Jester plectrum 3.00 mm

€ 11,00

Acryl plectrum 28.5 mm x 25.4 mm 

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478
Laatste items in voorraad

Mooie bruine Melkweg kleur.

Wauw! Dit is de plectrum waar velen op hebben gewacht.

Het is lang geleden dat we zo enthousiast waren over een nieuw plectrum model. We houden van al onze plectrums en zijn erg trots op de dag dat we ze aan jullie allemaal vrijgeven, maar deze, nou ja, deze is een knock-out! Het doet Vinni erg denken aan de oude Mind-picks uit de jaren 70. Dat waren echte keepers. En Vinni heeft vrienden die ze nog hebben. Ze waren een grote inspiratie voor hem om in 1980 te beginnen met het maken van plectrums.

De Jester is een druppelvormige plectrum. Precies dezelfde afmetingen als de Joker, behalve dat deze 3,0 mm dik is.

ZO makkelijk vast te houden. Toch is het zo makkelijk weggestopt als je gewoon met je vingers wilt plukken.

Het geluid? Prachtig. Het laat je noten bloeien en zingen. Niet te fel of broos klinkend. Dit komt doordat de 3,0 mm het "slow point of release" creëert. De onderkant klinkt strak en de middentonen zijn perfect.

Als je de plectrum heel licht vasthoudt, fluistert hij. Maar als je er echt aan begint, wauw, het duwt je signaal heel gemakkelijk in clipping. Het is bijna alsof deze plectrum een brein heeft!

Deze traanvorm geeft geweldige ritme-opties. En leads lijken gemakkelijker en vloeiender.

De Jester heeft de "grip" waar V-PICKS bekend om staat. Naarmate het materiaal opwarmt bij aanraking, begint de plectrum aan je vingers te kleven of te "grijpen". Hierdoor kunt u alle druk op uw plectrum loslaten, uw hand, pols en arm ontspannen en bevrijd worden van de "death grip". Dat is een sleur waar we allemaal ooit in onze carrière in terecht zijn gekomen. V-PICKS kan dat allemaal voor je veranderen en deze nieuwe Jester is een geweldig hulpmiddel om je te helpen de gitarist te worden die je altijd al wilde zijn.

Enorme toon met deze kleine plectrum.

V-Picks

Datasheet

Dikte
3.00 mm
Kleur
Mix
Type plectrum
Jazz
Materiaal
Acryl
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties