V-Picks Infinity plectrum 3.00 mm

€ 11,00

Acryl plectrum 30.2 mm x 30.2 mm 

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478
Laatste items in voorraad

De V-PICK met oneindig veel opties en geluiden.

Oneindigheid is een abstract begrip dat iets beschrijft zonder enige beperking en is relevant in een aantal gebieden, voornamelijk wiskunde en natuurkunde. Het Engelse woord oneindig is afgeleid van het Latijnse infinitas, wat vertaald kan worden als "onbegrensd", zelf gekalfd van het Griekse woord apeiros, wat "eindeloos" betekent.

Ontworpen met en voor Vinni's goede vriend, Jeff Baker. Jeff is een briljante artiest die zijn hele leven in de gitaarindustrie heeft gewerkt. Hij zit vol ideeën en inspiratie. Jeff wilde een 1980 met een punt.

Dik voor meer klank en gevoel. Aan de ene kant gepolijst en aan de andere kant niet gepolijst, was Vinni's idee. Hier is het resultaat. Je hebt zowel puntige als afgeronde hoeken. Met andere woorden, je kunt met exacte precisie spelen en vervolgens de plectrum omdraaien voor de beste, meest funky ritmes ooit! Deze plectrum doet het allemaal. De ongeslepen kant maakt dat Brian May "attackt" met veel bite en "attitude". Dan met de flip van je pols naar de gladde, gepolijste kant en krijg je vloeiende, heldere, glazige geluiden. Allemaal met dezelfde plectrum!

TOON ZONDER GRENZEN!

V-Picks

Datasheet

Dikte
3.00 mm
Kleur
Oranje
Type plectrum
Sharp
Materiaal
Acryl
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties