V-Picks Fusion plectrum 1.50 mm

€ 6,60

Acryl plectrum 28.5 mm x 25.4 mm 

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478

Sommige mensen belden en vroegen om een ​​plectrum die net als de Chicken Picker was, alleen een beetje breder. Meer duimgreep. Dus de V-PICKS Fusion plectrum was geboren...

Een goede vriend van Vinni, Chris Bernard genaamd, kwam met het F-hole-idee en de naam. Vooral Jazz III-spelers zullen hiervan houden. Deze plectrum is fantastisch voor alle soorten spelen en alle soorten gitaren. Vinni zijn Stratocaster, Les Paul, PRS en 335 klinken en spelen allemaal geweldig met deze plectrum! Het is klein genoeg om in je knokkel of tussen je vingers te stoppen en toch niet zo klein als sommige van de jazzplectrums waarmee hij heb gespeeld. Het verbaast Vinni echt hoe GOED deze plectrum aanvoelt! De 1.5mm heeft veel snap en geeft bite aan het geluid. Er komt echt een behoorlijk platte EQ uit deze plectrum. Het is een gelijkmatig en consistent geluid en heeft toch het zeer volledige spectrum waar V-PICKS om bekend staat. Deze Fusion-gitaarplectrum is inderdaad een uitstekende keuze volgens Vinni.

De Sapphire Blue is gewoon een knock-out! Houd er rekening mee dat V-PICKS een warmtebehandeling heeft ondergaan en vervolgens is gevlamd. Dus, met dit blauwe materiaal, als je het in het licht houdt, kun je de hittetekens van de vlam zien. Vinni noemt ze graag "flame broiled". Hij beschouwt het als de mojo in deze plectrums. Deze behandeling zorgt er trouwens voor dat V-Picks plectrums langer meegaan en ook sneller over de snaar glijden. Het geeft de rand ook een veel beter oppervlak dan een plectrum dat gewoon is gesneden of gepolijst op een bufferwiel, zoals alle andere acrylplectrums die er op de markt zijn. Dit is slechts één ding dat V-PICKS Guitar Picks tot de beste plectrums op deze planeet maakt!

V-Picks

Datasheet

Dikte
1.50 mm
Kleur
Blauw
Type plectrum
Standaard
Materiaal
Acryl
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties