Iron Age Termoplast Jazz III XL plectrum 3.40 mm

€ 19,95

Thermoplast plectrum 29 x 28 mm

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00 binnen NL
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,8/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478
Laatste items in voorraad

Er is een reden waarom veel doorgewinterde gitaristen de voorkeur geven aan deze onopvallende plectrums. Dat komt omdat ze maximale picking controle en dynamisch spelen mogelijk maken en ronduit wendbaar zijn in vergelijking met grotere plectrums.

Van gewaagde snaarsprongen tot zinderende arpeggio's, dit is voor degenen die 100% precisie eisen in hun dagelijkse spel. Uiteraard met een plectrum zoals de Jazz III, grip verliezen kan soms een punt van zorg zijn. Echter met Iron Age's gesimuleerd ivoormateriaal blijft de plectrum op zijn plaats zitten dankzij de fijne matte afwerking.

De plectrum zal door zijn matte afwerking niet snel wegglippen. Het draait allemaal om de controle van de plectrum, noot na noot. Maatspecificaties en afmetingen Voor grotere handen is er ook de Jazz XL-versie die in zijn geheel iets groter is. Het Jazz III XL-model is ongeveer 29 x 28 mm, waarbij de Jazz III ongeveer 26 x 25 mm is. Een traditionele plectrum in 351-stijl meet 30 x 26 mm.

"Up The Irons On Your Tone" Als je ooit met een plectrum van bot hebt gespeeld, zal je merken dat deze plectrums een vergelijkbare geluidskarakteristiek hebben. Dat wil zeggen, ze laten elke noot voller en levendiger klinken. Het heeft dezelfde boost in het midden, de Ivory Parthenon-serie tilt de hoogtepunten echter naar een ander niveau.

Je krijgt niet alleen een pittig midden tonengeluid, maar ook een glinstering in de hogere frequenties die je extra volume geven.

Iron Age

Datasheet

Dikte
3.40 mm
Kleur
Wit
Type plectrum
Jazz
Materiaal
Thermosetting Kunststof
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties