Hybar Stem pick plectrum 0.70 mm

€ 3,00

Gepatenteerde Delrin plectrum, designed in the USA

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478

"Stem Pick" is Engels voor "Stengel Plectrum"

De Stem pick is veel dingen. De Stem pick is oorspronkelijk ontworpen om een ​​betere grip mogelijk te maken, waardoor rotatie van de plectrum tijdens het spelen wordt voorkomen. De "stengel" doet dit op een aantal manieren, afhankelijk van de speler: als een steunpunt voor je tweede vinger, wat helemaal naar binnen draaien voorkomt ​​en de speler een manier geven om de rotatie van het plectrum ter plekke aan te passen.

Toen meer spelers begonnen te experimenteren met de Stem pick, bleek het een hulpmiddel te zijn voor innovatief en verbeterd spelen. Sommige spelers vinden dat het extra grijpoppervlak vermoeidheid voorkomt, je hoeft gewoon niet zo hard te grijpen en de handspieren blijven fris. Sommige spelers vind de extra grip van de stengel, zodat ze sneller kunnen plukken. En sommige spelers doen er ongelooflijke dingen mee. Geen twee handen zijn hetzelfde. Geen twee spelers zijn hetzelfde. Hybar heeft de Stem plectrum ontwikkeld om mensen een ander hulpmiddel te geven om muziek te maken. Als je op zoek bent naar een gemakkelijkere plectrum om vast te houden, of op zoek bent naar een innovatief hulpmiddel om je spel uit te breiden, dan heeft de Stem pick wat je nodig hebt.

De Stem pick is een gepatenteerd ontwerp, vervaardigd uit Delrin, ontworpen in de V.S. in drie diktes (0.46 mm, 0.70 mm en 1,0 mm), exclusief verkrijgbaar bij Papa's Plectrums!

Hybar

Datasheet

Dikte
0.70 mm
Kleur
Grijs
Type plectrum
Overig
Materiaal
Delrin
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties