ChickenPicks Badazz III plectrum 2.00 mm

€ 7,95

Plectrum van thermosetting kunststof

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478
Laatste items in voorraad

Op zoek naar robuuste en duurzame plectrums? Dan zijn de ChickenPicks Badazz III 2.0 mm plectrums iets voor jou! Deze extra heavy plectrums zijn vervaardigd van thermosetting kunststof, waardoor ze zeer stevig en onbuigbaar zijn. Dit verkleint de kans op beschadigingen en dat merk je: het is niet ongewoon dat je één van deze plectrums meer dan een jaar kunt gebruiken. Bovendien produceren deze plectrums, dankzij de dikte en solide vorm, een uitstekende klank zonder ongewenste boventonen. Er zijn drie speeloppervlakten aanwezig: een scherpere en grotere punt, en twee rondere vlakken op de schouders van het plectrum. Zeer comfortabel om mee te spelen.

Chickenpicks plectrums zijn gemaakt van een uniek en extreem hard materiaal, gaan langer mee en bieden meer speelcomfort. De afgeronde randen maken dat de plectrum makkelijker over de snaren beweegt waardoor je makkelijker speelt (vergeleken met dikke/heavy plectra van andere merken).

Het thermosetting kunststof materiaal waarvan Chickenpicks zijn gemaakt is veel harder en dichter dan het materiaal dat andere plectrummakers gebruiken. Hierdoor slijten ze veel minder snel en gaan ze gemiddeld een jaar langer mee dan andere plectra. De hardheid van het materiaal zorgt ervoor dat je geen sporen in de plectrum krijgt, daar waar hij de snaar raakt.

Datasheet

Dikte
2.00 mm
Kleur
Wit
Type plectrum
Jazz
Materiaal
Thermosetting Kunststof
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties