EVO DROP L plectrum 1.50 mm

€ 21,00

Handgemaakte plectrum van EcoGala

Aantal
  • done Gratis verzending vanaf €25,00
  • done Dé specialist in plectrums
  • done 3.000+ beoordelingen 9,9/10
  • done Achteraf betalen mogelijk
  • done Vragen? WhatsApp: +31 (0)641214478

EVO Drop L 1.50 mm

Een groot, tonaal genereus plectrum dat zowel warm als open is; het is geweldig op enkele noten omdat het sustain en body geeft, de lage frequenties versterkt en de middentonen versterkt, die essentieel zijn voor de structuur van de klank. Het zal voelen alsof je een equalizer inbrengt! Uitstekend geschikt voor zowel elektrisch als akoestisch, zijn natuurlijke habitat is echter de elektrische en akoestische bas. Profiel en verdwijnpunt zijn ontworpen om gemakkelijk over grootschalige snaren te glijden, terwijl zijn klankeigenschappen als een echte 'anabool' voor uw instrument zijn! EVO DROP L is voorzien van een lichte frezing of afschuining, om het glijden op de snaar te vergemakkelijken en het attackoppervlak te vergroten.

Go Green, Go EVO

EVO plectrums zijn gemaakt van EcoGala®, een in Italië geproduceerd 100% natuurlijk materiaal met uitstekende toonkwaliteiten: de bas is vol, de middentonen zijn gearticuleerd zonder hard te zijn en de hoge tonen zijn rond en vet.

EcoGala® is een zeer duurzaam materiaal: EVO plectrums zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn uiterst betrouwbaar, met behoud van hun randen en prestaties. Mits zorgvuldig bewaard, zullen deze plectrums je lang bijblijven en een unieke ervaring bieden.

Ontwerp bestudeerd tot in het kleinste detail

Bij het ontwerpen van EVO werd niets aan het toeval overgelaten: grootte, profiel, dikte, verdwijnpunt, afschuining, elk element is ontworpen om de uitvoering te verbeteren en de ervaring te optimaliseren.

De superieure ergonomie van EVO maakt een uitzonderlijke controle van de dynamiek mogelijk door een kleine hoeveelheid energie op de snaar uit te oefenen: dit betekent minder vermoeidheid en minder spanning op de hand.

Satijnen afwerking voor ongeëvenaarde grip en attack

Profielkromming, zorgvuldig gekalibreerde afschuining en speciale afwerking geven de EVO een snelle en gedefinieerde attack. Bovendien zal het met zijn satijnen oppervlak nooit uit de hand lopen.

Unieke toonbalans

De unieke eigenschappen van het materiaal in combinatie met het nauwkeurige ontwerp geven de EVO een evenwichtige en compacte toon die rijk is aan harmonische inhoud.

Duurzaam en slijtvast

EVO handgemaakte gitaar plectrums zijn zeer resistent en behouden lang hun profiel met grote voordelen vanuit technisch oogpunt: vloeiende en homogene picking en zuivere uitvoering.

Het verzorgen van je EVO plectrum

EVO plectrums zijn gemaakt van EcoGala®, een 100% natuurlijk materiaal met uitstekende klankkwaliteiten. Dit materiaal is niet waterdicht, dus de levensduur van je plectrum hangt af van hoeveel vocht het opneemt tijdens het spelen.

Houd je EVO schoon en droog als je hem niet gebruikt. Laat je EVO niet door de wasmachine en/of droger gaan in een van je broekzakken, hij zal hoogstwaarschijnlijk vervormen.

Als je erg lang speelt, draai het plectrum dan van tijd tot tijd om om het plat te houden.

Draag Evo niet in je zak, vooral niet met metalen voorwerpen, er kunnen krassen op komen en het kan breken. Draag je plectrum in je gitaarkoffer, of in een speciale houder.

EVO

Datasheet

Dikte
1.50 mm
Kleur
Overig
Type plectrum
Overig
Materiaal
EcoGala
Bedrukt
Nee

Specifieke referenties