Padoek houten Jazz plectrum
  • Padoek houten Jazz plectrum
  • Padoek houten Jazz plectrum
  • Padoek houten Jazz plectrum

Padoek houten Jazz plectrum

€ 3,45

Padoek handgemaakte premium houten plectrum. Hardheid 1725: medium hard, geluid: medium helder. Deze plectrum is voor rechtshandige spelers.

Prijs per
Aantal

Deze plectrums zijn voor rechts handige spelers. Het plectrum is voorzien van een kuiltje aan de voorkant en een vingergroef aan de achterkant voor maximale grip en speelgenot. Het plectrum is 30 mm hoog en 25 mm breed en heeft een dikte variërend tussen de 2,8 mm en 3,2 mm. Elke plectrum is uniek en is een plaatje om te zien

Waarom zou je honderden euro's uitgeven aan een gitaar en dan bezuinigen op een plectrum? Qua geluid zijn houten plectrums niet te evenaren, iedere houtsoort heeft zijn eigen topgeluid!

Tip! Als je de plectrums onderhoudt door ze te behandelen met een houtpolish dan blijven ze zo goed als nieuw. Je verwijdert niet alleen de vetten die er tijdens het spelen opgekomen zijn, maar zorgt er tevens voor dat het hout de juiste vochtigheid behoudt en dat eventuele beschadigingen hersteld worden. Zo heb je langer plezier van je plectrum.

995 Items

Specifieke referenties